Toernooien

Stramme Spierentoernooi 2022

Beste aanvoerders en medehockeysters.

We willen jullie graag uitnodigen voor het ‘Stramme Spierentoernooi 2022’, dit jaar ingepland op donderdag 25 augustus op het hockeycomplex van MHC Leusden.

Een warming-up toernooi voor dames veteranen. Je speelt een aantal wedstrijdjes in toernooi vorm. We ontvangen je met koffie, je krijgt een lunch en er is een gezellige borrel na.

Nu eerst maar even laten weten, wie we zijn en wat we doen.

Wellicht heeft een aantal van jullie al wel eens van ons gehoord. Wij zijn de NDHC 55+, Nederlandse Dames Hockey Club “de VijfenVijftigPlussers”, een bij de KNHB aangesloten vereniging, sinds begin 2008 actief en op 27 november 2008 officieel opgericht.

Inmiddels hebben wij ca. 80 leden, waarvan een gedeelte nog actief is in de reguliere competitie op de dinsdag, donderdag of zondag. Wij spelen van september tot juni eens in de 2 weken onderlinge wedstrijden (OLW), afwisselend op een dinsdag en donderdag. Wij zijn geen plaats gebonden club, zodat er overal in het land gespeeld wordt.  

Per wedstrijd geef je via de mail door of je meespeelt. Er wordt rekening gehouden met jouw voorkeursplaats. De indeling en opstelling krijg je een paar dagen tevoren toegestuurd.

Ontvangst is met de gebruikelijke koffie. Er wordt daarna weliswaar fanatiek gehockeyd, maar het gaat ook om de gezelligheid. We sluiten de dag meestal af met een gezellige borrel.

We worden vaak uitgenodigd op toernooien, zowel in eigen land als elders in Europa. Als lid van onze vereniging kun je ook meedoen op de EK en WK, georganiseerd door de WMH, in het 60+ of 65+ selectieteam; hiervoor is er een selectiebeleid opgesteld.

Genoeg informatie over ons op papier, kom maar eens kennismaken!

Als je aanvoerder bent, kun je jouw hele team opgeven. Zijn er in je eigen team jongere speelsters, dan mogen ze gewoon mee doen op dit toernooi hoor! Heb je echter geen compleet team, dan kunnen diegenen, die toch graag mee willen doen, zich als individu aanmelden met opgave van 2 of 3 voorkeursplaatsen. Wij stellen dan een team samen, waarin je die dag mee speelt. Leuk, als niet jouw hele team kan en je toch graag mee wil doen!!

Meer informatie volgt na inschrijving.

Wij ontvangen je inschrijving graag vóór 22 Juni: secretaris.ndhc55@gmail.com    

Er is plaats voor 12 teams en de inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar secretaris.ndhc55@gmail.com of bel 06 52040991.

Mede namens het bestuur van NDHC 55+, en met sportieve groet,

 

Wiljoh Mooij, Ingrid Luitse en Mieke van Hassel

www.55plushockey.nl  

 

 

Vind jij het leuk om op niveau te spelen in een selectie team van NDHC 55+, dan is dit jouw kans!

Leeftijd 60-65
Wil jij trainen bij het 60+ selectie team en heb jij de leeftijd van 60 tot en met 65 jaar, dan kun jij je opgeven voor het 60+ team. Dit team traint op de maandagavond om de 14 dagen op HC Schaerweijde o.l.v. Frans de Goede. In januari 2021 gaat, onder voorbehoud, de training starten.

Leeftijd 65 en ouder
Ben jij 65+ en wil jij bij het 65+ selectie team trainen, geef je dan op met vermelding van 65+ team. Dit team gaat op de maandagavond trainen op HC Stichtse o.l.v. Hens de Neef. In januari 2021 gaat, onder voorbehoud, de training beginnen.
Tophockey Cie NDHC 55+  –  opgeven bij brigittaschuering@kpnmail.nl

Het ISTV toernooi is in Tilburg gehouden op 6, 7 en 8 mei 2022.

Op 26, 27 en 28 mei 2022 organiseert de WGMA een toernooi in Brussel.

De Royal Club de Polo in Barcelona organiseert het Wim van Noortwijk Memorial Tournament van 25 juni t/m 03 juli 2022.

De wereld kampioenschappen worden door de WMH georganiseerd en zijn van 01 t/m 10 oktober 2020 in Kaapstad.

Vergoedingen / faciliteiten
Het bestuur heeft regels opgesteld over vergoedingen / faciliteiten met betrekking tot deelname aan toernooien. Wil je weten welke, klik hier

Selectiebeleid EK en WK
De hiervoor bij NDHC 55+ geldende criteria voor speelsters en coaches zijn te vinden onder 2020 selectie beleid 60+ en 2017 Regels voor coaches De file selectiebeleid opent in een nieuw tabblad. De files verschijnen linksonder, waarna je die kunt openen. Na sluiting kom je op deze pagina terug.

Kortom, er is werkelijk genoeg te beleven, dus neem contact met ons op!!!
vijfenvijftigplushockey@gmail.com