toernooien

HC Tilburg 04/05/06 mei 2018
Het toernooi werd voor de derde keer georganiseerd. Het werd vervroegd, zodat het niet meer samen viel met de Europese Kampioenschappen in Barcelona. De leeftijd voor dames zowel als voor heren werd verlaagd naar respectievelijk 50 en 55 jaar. Er was vanuit 55+ veel animo, 34 speelsters hadden zich aangemeld. De data voor 2019 zijn nog niet bekend.

Golfwedstrijd Maurits van Nierop Foundation op vr 08 juni
Ter inleiding. Maurits was een kleinzoon van ‘onze’ Albert van Nierop. Hij blonk niet alleen uit in zijn buitengewoon prettige omgang, maar ook in sport. Jarenlang is hij internationaal uitgekomen voor cricket en hockey. In september 2008 overkwam hem op 25 jarige leeftijd in zijn woonplaats Kaapstad een tragisch ongeval, waaraan hij is overleden. Familie en vrienden hebben de Foundation opgericht. Deze heeft tot doel arme Afrikaanse kinderen te laten sporten. Zij steunen eveneens kinderen met leerproblemen.

Graag willen wij je vragen om vrijdag 08 juni 2018 te blokken in je agenda! Dan zal het zesde golftoernooi worden georganiseerd. Na vijf geweldige jaren genoten te mogen hebben van de gastvrijheid van Broekpolder doen we in 2018 een nieuwe golfbaan aan, en wel de nummer 8 polderbaan van Nederland, Golfclub Veldzijde in Wilnis. Perfect gelegen tussen de A2 en de A12 en we hebben de baan tot onze beschikking op een vrijdagmiddag dus eigenlijk geen enkel excuus om niet mee te doen.
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus we horen graag snel of we op je komst mogen rekenen. Vanzelfsprekend is er ook de mogelijkheid een flight te reserveren en deze zelf verder in te vullen. Starten op hole 1 voor de hoogste bieder; alles voor het goede doel! De shotgun wedstrijd (18 holes stableford) start om 13.00 uur, de ontvangst is vanaf 12.00 uur. De bijdrage voor het goede doel is € 120 all-in: ontvangst, lunch en drankjes in de baan,  borrel én braai na afloop en natuurlijk weer geweldige prijzen.
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen aan: info@mauritsvannieropfoundation.com. Vermeld dan alvast naam, emailadres en hcp (eventueel ook van jouw flight). Veel dank en graag tot 08 juni!

Met sportieve groet,
Bestuur MVNF

Kijk voor alle informatie op Maurits van Nierop Foundation


WGMA Wereld Kampioenschappen Barcelona 20 t/m 30 juni 2018

Een nationaal team, bestaande uit leden van 55+ die allen minimaal 60 jaar zijn, is al volop aan het trainen op HC Houten. Tevens hebben diverse 55+ leden zich aangemeld om met een 60+ of 65+ team van Alliance deel te nemen. Nieuwsgierig naar het wedstrijdprogramma? Klik hier. In de balk onderin verschijnt links het te openen Excel sheet.

En wil jij ons nationale team financieel steunen, klik op flyer en op sponsor brief


World Grand Masters Association (WGMA) en Alliance International Hockey Club
In 2014 hebben wij met een 60+ team deel genomen aan de Wereld Kampioenschappen in Den Haag en Rotterdam, georganiseerd door de WGMA. Deze organisatie bestaat voor heren 60+ reeds 25 jaar, voor dames 60+ was dit in 2014 een nieuw fenomeen. Er deden drie teams mee, Australië, Engeland en Nederland. Het is zo goed aangeslagen dat er een ‘damespoot’ aan hun organisatie werd toegevoegd.
In 2015 organiseerden zij van 21 tot 29 augustus de Europese Kampioenschappen 60+ in Londen, Engeland. Ook onze club heeft daar aan deelgenomen. Niet alleen was deelname mogelijk met een geselecteerd 60+ team, maar ook niet geselecteerden hebben kunnen spelen in een zogeheten Alliance team. Zo’n team kan gevormd worden door speelsters uit diverse landen, die geen compleet elftal op de been kunnen krijgen. In Londen was het een combinatie van Engelse en Nederlandse speelsters. Zij speelden onder de vlag van de Alliance International Hockey Club.
In maart 2016 stonden de Wereld Kampioenschappen weer te wachten, nu in Australië. Vervolgens hebben wij deelgenomen aan de Europese Kampioenschappen van 18 tot en met 27 augustus 2017 in Glasgow (dames en heren 60+). Het aantal damesteams is inmiddels gegroeid naar zes. De Wereld Kampioenschappen 2018 in Barcelona vinden plaats van 20 tot en met 30 juni.

Neem voor meer info over zowel de WGMA als de Alliance contact op met Nanda Siebers info@55plushockey.nl  Of kijk op de pagina ‘links’ en klik op het logo van de betreffende organisatie.

Kortom, er is werkelijk genoeg te beleven, dus neem contact met ons op!!!
vijfenvijftigplushockey@gmail.com

Top