toernooien

Algemene info
Maandagavond, 14 september, is de beslissing gevallen, dat het driedaagse internationale hockeytoernooi, georganiseerd door de Masters Hockey Nederland (MHN), de NHC 60+ en de NDHC 55+, op 15/16/17 oktober doorgaat.
Meerdere buitenlandse teams hebben zich afgemeld; voor ons blijven de teams over van België en Alliance. Als er drie teams overblijven, dan is het organisatorisch misschien handiger om het toernooi in te korten tot twee dagen, zodat het aantal overnachtingen voor de Belgen en andere nationaliteiten teruggebracht kan worden naar één nacht, en de ‘werkenden onder ons’ minder uren hoeven op te nemen. Als deze situatie gerealiseerd kan worden, wordt er vrijdagmiddag 16 oktober en zaterdagochtend 17 oktober gespeeld op hockeyclub HCM Arnhem.
Verdere details volgen later.
In samenwerking met de Tophockeycommissie is het plan opgevat om in januari 2021 te starten met een training voor de selectie dames 65+. De organisatie hiervan is nog niet afgerond; zodra de afspraken vastliggen, horen jullie dat!
Door de wereldwijde coronacrisis komen er geen nieuwe uitnodigingen binnen voor toernooien … wel blijft de datum voor het ISVT Tilburg toernooi op 07/08/09 mei 2021 voorlopig staan.
Een aantal leden onder ons staat zo langzamerhand te trappelen om een 65+ team te gaan vormen om deel te kunnen gaan nemen aan nationale en internationale wedstrijden/toernooien. Het bestuur heeft de tophockey commissie verzocht op zoek te gaan naar trainingsaccommodatie en trainer/ trainster om vervolgens de 65+’ers onder ons, en wellicht van elders, de gelegenheid te geven zich op te geven voor training en selectie. Wellicht lijkt het eerste officiële toernooi, het EK in 2022, nog ver weg, maar er zullen ongetwijfeld genoeg toernooien en wedstrijden georganiseerd worden in aanloop naar 2022.

Vergoedingen / faciliteiten
Het bestuur heeft regels opgesteld over vergoedingen / faciliteiten met betrekking tot deelname aan toernooien. Wil je weten welke, klik hier

Selectiebeleid EK en WK
De hiervoor bij NDHC 55+ geldende criteria voor speelsters en coaches zijn te vinden onder 2020 selectie beleid 60+ en 2017 Regels voor coaches De file selectiebeleid opent in een nieuw tabblad. De files verschijnen linksonder, waarna je die kunt openen. Na sluiting kom je op deze pagina terug.

De Wereld Kampioenschappen van 19 tot en met 29 september 2020 in Kaapstad, Zuid-Afrika zijn afgelast en vinden nu van 18 tot en met 27 september 2021 plaats.

Kortom, er is werkelijk genoeg te beleven, dus neem contact met ons op!!!
vijfenvijftigplushockey@gmail.com