Toernooien

International Super Veterans Tournament 2023

Dear hockey friends,

After the huge succes of our 1st lustrum tournament in May, we are now happy to inform you that the ISVT HC Tilburg Super Veterans Tournament will take place next next year on April 28th, 29th and 30th 2023. When the fixture calender of our national hockey association is final – next August –  the dates will be reconfirmed.

On behalf of the ISVT organizing committee,

Pamela Bosch, Hon. Secr.

 

Stramme Spierentoernooi 2022

Beste aanvoerders en medehockeysters.

We willen jullie graag uitnodigen voor het ‘Stramme Spierentoernooi 2022’, dit jaar ingepland op donderdag 25 augustus op het hockeycomplex van MHC Leusden.

Een warming-up toernooi voor dames veteranen. Je speelt een aantal wedstrijdjes in toernooi vorm. We ontvangen je met koffie, je krijgt een lunch en er is een gezellige borrel na.

Nu eerst maar even laten weten, wie we zijn en wat we doen.

Wellicht heeft een aantal van jullie al wel eens van ons gehoord. Wij zijn de NDHC 55+, Nederlandse Dames Hockey Club “de VijfenVijftigPlussers”, een bij de KNHB aangesloten vereniging, sinds begin 2008 actief en op 27 november 2008 officieel opgericht.

Inmiddels hebben wij ca. 80 leden, waarvan een gedeelte nog actief is in de reguliere competitie op de dinsdag, donderdag of zondag. Wij spelen van september tot juni eens in de 2 weken onderlinge wedstrijden (OLW), afwisselend op een dinsdag en donderdag. Wij zijn geen plaats gebonden club, zodat er overal in het land gespeeld wordt.  

Per wedstrijd geef je via de mail door of je meespeelt. Er wordt rekening gehouden met jouw voorkeursplaats. De indeling en opstelling krijg je een paar dagen tevoren toegestuurd.

Ontvangst is met de gebruikelijke koffie. Er wordt daarna weliswaar fanatiek gehockeyd, maar het gaat ook om de gezelligheid. We sluiten de dag meestal af met een gezellige borrel.

We worden vaak uitgenodigd op toernooien, zowel in eigen land als elders in Europa. Als lid van onze vereniging kun je ook meedoen op de EK en WK, georganiseerd door de WMH, in het 60+ of 65+ selectieteam; hiervoor is er een selectiebeleid opgesteld.

Genoeg informatie over ons op papier, kom maar eens kennismaken!

Als je aanvoerder bent, kun je jouw hele team opgeven. Zijn er in je eigen team jongere speelsters, dan mogen ze gewoon mee doen op dit toernooi hoor! Heb je echter geen compleet team, dan kunnen diegenen, die toch graag mee willen doen, zich als individu aanmelden met opgave van 2 of 3 voorkeursplaatsen. Wij stellen dan een team samen, waarin je die dag mee speelt. Leuk, als niet jouw hele team kan en je toch graag mee wil doen!!

Meer informatie volgt na inschrijving.

Wij ontvangen je inschrijving graag vóór 22 Juni: secretaris.ndhc55@gmail.com    

Er is plaats voor 12 teams en de inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar secretaris.ndhc55@gmail.com of bel 06 52040991.

Mede namens het bestuur van NDHC 55+, en met sportieve groet,

 

Wiljoh Mooij, Ingrid Luitse en Mieke van Hassel

www.55plushockey.nl