toernooien

Het ISVT toernooi in Tilburg staat gepland voor 07, 08 en 09 mei 2021

Vergoedingen / faciliteiten
Het bestuur heeft regels opgesteld over vergoedingen / faciliteiten met betrekking tot deelname aan toernooien. Wil je weten welke, klik hier

Selectiebeleid EK en WK
De hiervoor bij NDHC 55+ geldende criteria voor speelsters en coaches zijn te vinden onder 2020 selectie beleid 60+ en 2017 Regels voor coaches De file selectiebeleid opent in een nieuw tabblad. De files verschijnen linksonder, waarna je die kunt openen. Na sluiting kom je op deze pagina terug.

WGMA Europese Kampioenschappen Brasschaat 19 t/m 29 juni 2019
Onze 55+ club heeft met twee teams deelgenomen.

In 2019 hebben wij ook meegedaan aan het Zilveren Schoen toernooi in Cuijk op 11 april en het internationale toernooi op Tilburg dat op 26/27/28 april werd gehouden.

Voor 2020
Het internationale toernooi bij Tilburg op 24/25/26 april is vanwege het coronavirus afgelast.

De Wereld Kampioenschappen van 19 tot en met 29 september 2020 in Kaapstad, Zuid-Afrika.
De Zuid-Afrikaanse Hockey Gemeenschap is blij om jou welkom te heten voor de World Masters Hockey (WMH) World Cup 2020. Het 2020 toernooi zal plaatsvinden in Kaapstad, de thuisbasis van een van de Natural Seven Wonders of the World, de Table Mountain.
Kaapstad is een echte internationale bestemming, die natuurlijke schoonheid, wereldklasse accommodatie en toeristische attracties biedt.  De stad heeft in het verleden gediend als gaststad voor rugby, cricket en voetbal wereldbekers, evenals onlangs geselecteerd voor het hosten van de 2023 netball World Cup. In 2010 speelde in Kaapstad ook de Grand Masters World Cup, en dit laat zien waarom het niet alleen een prachtige toeristische stad is, maar tevens een hockey-host van wereldklasse!
Ben jij in 2020 60 jaar of ouder en wil je meedoen aan dit WK Dames Hockey toernooi in Zuid-Afrika, dan hebben wij je het volgende te bieden: een Nederlands selectie team, dat vanaf januari 2020 2x per maand gaat trainen. In maart 2020 volgt dan een selectie door een onafhankelijk persoon en coach. Met een selectie bestaande uit 18 personen (incl. 2 keepers) zal het team verder trainen en oefenwedstrijden spelen in aanloop naar het WK. Je moet natuurlijk wel lid zijn / worden van onze 55+ club.
Zo krijgt ook op oudere leeftijd (top)hockey gestalte! Lijkt het je leuk om met een groep enthousiaste en actieve hockeyers dit avontuur aan te gaan? Geef je dan op voor de selectie:  hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Voor informatie en opgave :  Anke Bernink, Bestuurslid NDHC 55+, vijfenvijftigplushockey@gmail.com 

Kortom, er is werkelijk genoeg te beleven, dus neem contact met ons op!!!
vijfenvijftigplushockey@gmail.com