toernooien

Vind jij het leuk om op niveau te spelen in een selectie team van NDHC 55+, dan is dit jouw kans!

Leeftijd 60-65
Wil jij trainen bij het 60+ selectie team en heb jij de leeftijd van 60 tot en met 65 jaar, dan kun jij je opgeven voor het 60+ team. Dit team traint op de maandagavond om de 14 dagen op HC Schaerweijde o.l.v. Frans de Goede. In januari 2021 gaat, onder voorbehoud, de training starten.

Leeftijd 65 en ouder
Ben jij 65+ en wil jij bij het 65+ selectie team trainen, geef je dan op met vermelding van 65+ team. Dit team gaat op de maandagavond trainen op HC Stichtse o.l.v. Hens de Neef. In januari 2021 gaat, onder voorbehoud, de training beginnen.
Tophockey Cie NDHC 55+  –  opgeven bij brigittaschuering@kpnmail.nl

Algemene info
Het drie-daagse Internationale Master Hockey toernooi op 15/16/17 oktober gaat niet door. Gezien de recente ontwikkelingen in Nederland en Europa met corona is dit ons inziens het verstandigste besluit. Zodra het mogelijk is, wordt er een nieuwe datum geprikt.
Het Clash toernooi in België dat voor 12 december gepland stond, gaat niet door!
In samenwerking met de Tophockeycommissie is het plan opgevat om in januari 2021 te starten met een training voor de selectie dames 65+. De organisatie hiervan is nog niet afgerond; zodra de afspraken vastliggen, horen jullie dat!
Door de wereldwijde coronacrisis komen er geen nieuwe uitnodigingen binnen voor toernooien … ook het ISVT Tilburg toernooi op 07/08/09 mei 2021 is afgelast.

Een aantal leden onder ons staat zo langzamerhand te trappelen om een 65+ team te gaan vormen om deel te kunnen gaan nemen aan nationale en internationale wedstrijden/toernooien. Het bestuur heeft de tophockey commissie verzocht op zoek te gaan naar trainingsaccommodatie en trainer/ trainster om vervolgens de 65+’ers onder ons, en wellicht van elders, de gelegenheid te geven zich op te geven voor training en selectie. Het eerste officiële toernooi zou de WK in Kaapstad, Zuid-Afrika zijn van 18 tot en met 27 september 2021. Door de onzekerheid aangaande het coronavirus is op 01 december besloten dit niet door te laten gaan.

Vergoedingen / faciliteiten
Het bestuur heeft regels opgesteld over vergoedingen / faciliteiten met betrekking tot deelname aan toernooien. Wil je weten welke, klik hier

Selectiebeleid EK en WK
De hiervoor bij NDHC 55+ geldende criteria voor speelsters en coaches zijn te vinden onder 2020 selectie beleid 60+ en 2017 Regels voor coaches De file selectiebeleid opent in een nieuw tabblad. De files verschijnen linksonder, waarna je die kunt openen. Na sluiting kom je op deze pagina terug.

Kortom, er is werkelijk genoeg te beleven, dus neem contact met ons op!!!
vijfenvijftigplushockey@gmail.com